For the Sausagelovers
For the Sausagelovers
Vild hot dog med chipotlekräm, cheddarost och äppel-dill-salsa.
Ingredients
- 4 vildsvinskorvar från Waldgourmet
- 4 söta mjölkrullar
- 160 g riven cheddarost
- 1-2 medelstora silverlökar
TILL CHIPOTLEKRÄMEN
- 40 ml mjölk med 3,5 % fett
- 160 ml vegetabilisk olja
- Havssalt
- Brunt rörsocker
- saften från 1 limefrukt
- chipotle-chili efter egen smak
TILL ÄPPEL-DILL-SALSAN
- 1 Granny Smith-äpple
- lite färsk dill
- 1 skvätt äppelcidervinäger
- 1 msk kallpressad olivolja
- 1 nypa salt
- 1 nypa brunt rörsocker
Directions
1
Låt grillen bli varm först och dela lökarna i 2 halvor.
2
Grilla korven och lägg lökhalvorna med snittytan nedåt på grillen och skär upp brödet.
3
Ta en mixerbehållare och tillsätt alla ingredienserna till chipotlekrämen förutom oljan i den. Medan du mixar droppar du sedan i oljan, så får du en krämig majonnäs. Till sist skär du dina chipotle-chilin i småbitar och tillsätter dem i majonnäsen.
4
Till salsan skär du äpplet i småbitar och marinerar med en skvätt vinäger och olja plus en nypa salt och en nypa socker. Sedan plockar du dillen från stjälkarna och tillsätter den.
5
Bred chipotlekräm på det uppskurna brödet, lägg den grillade korven i brödet och strö cheddarost över den. Grovhacka löken och lägg den också i brödet.
6
Och till sist toppar du det hela med äppel-dill-salsan.
7
Smaklig måltid!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klicka på stjärnorna för att betygsätta den.
-
Marios NightmareFörberedelse: 30 minCook: 10 min2 Servings
-
Miami Dolphins - the Refresher, Sliced Pork Belly SandwichFörberedelse: 40 minCook: 10 tim 30 min4 Servings
-
New Orleans Saints - Brisket and BeansFörberedelse: 45 minCook: 7 tim4 Servings
-
Dallas Cowboys - the Juicy Corned BeefFörberedelse: 2 timCook: 7 tim4-6 Servings