Char-Broils patenterade värme: fördelas jämnt och skyddar grillprodukterna mot uttorkning.


 

ENKEL RENGÖRING 

 

MER EKONOMISK I FÖRBRUKNING

 

KONTROLLERADE LÅGORVad betyder "patenterad värme"?

Char-Broils patenterade värme fördelas jämnt över hela gallret och ser till att dina grillprodukter hålls saftiga. Den viktigaste komponenten som TRU-Infrared™ Technology har är den enastående värmefördelningsplattan. Via denna omvandlas konvektionsvärmen från brännkammaren till TRU-Infrared™ värmestrålning. Den fångar upp grillsaften som avdunstar och återförs direkt till grillprodukterna – detta förhindrar uttorkning.

Värmefördelningsplattan förhindrar lågor som blossar upp okontrollerat och bränner grillprodukterna. På detta sätt har du alltid full kontroll över temperaturen och grilleffekten. Detta innebär att ditt kött blir upp till 50 % saftigare. Dessutom är våra grillar med TRU-Infrared™ Technology mer ekonomiska att använda än jämförbara modeller utan denna teknik, eftersom varmluft inte strömmar ut och värmen fördelas optimalt på grillgallret. Energin används effektivt.

Den avtagbara värmefördelningsplattan gör att fett som droppar inte smutsar ner brännkammaren, vilket underlättar rengöringen avsevärt. Alla som bestämmer sig för en grill med TRU-Infrared™ Technology kommer att grilla på en helt ny nivå. Med en enastående teknik som inte bara garanterar förstklassiga resultat, utan också mycket kul.


De nya TRU-Infrared™ grillar från Char-Broil:TRU-Infrared™ Technology i EVOLVE Electric & SMART-E elgrillen


Våra nya elgrillar EVOLVE Electric & SMART-E är också utrustade med TRU-Infrared™ Technology. Ta reda på hur tekniken fungerar i elgrillen i den här videon.