Professional PRO S 3
Professional PRO S 3
EU Neue Produkte 2024 PI-1 (1).png

 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getAggregateRating, 129.65ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
3+1-Brännare | För 4-6 Personer | TRU-Infrared™ Technology | 900 °C Sear-Brännare
Din professionella gasolgrill i premiumklass med 900 °C högeffektiv sear-brännare och specialutrustning som lyfter dig till nästa BBQ-nivån
Om du inte vill avstå från något när du grillar, är Professional PRO grillen för dig. Den är vår grill i extraklassen, för den är extra het, extra komfortabel och extra mångsidig. Vårt innovativa grillsystem TRU-Infrared™ står för framgångsgarantin som garanterar att din grillmat blir saftig och mör inuti. Den högeffektiva sidobrännaren på sidan ger en perfekta stekytor och proffsiga grillränder. Grillen tänds med den elektroniska SureFire®-tändningen med en enkel knapptryckning, helt utan öppen låga. Tre energisnåla och högeffektiva brännare av rostfritt stål sitter riktade uppåt och producerar maximal och jämn värme, samtidigt som gasolförbrukningen är låg. Värmen som alstras på så vis förs över via värmefördelarna av rostfritt stål till de långlivade porslinsemaljerade gjutjärnsgallren som lagrar värmen och avger den till maten på grillen. Det extra höga, dubbelsidiga locket av rostfritt stål inklusive termometern i locket gör att man kan använda en mängd olika matlagningsmetoder. Professional PRO med sin högkvalitativa konstruktion av rostfritt stål ser inte bara riktigt snygg ut, den har dessutom en mängd praktiska extrafunktioner. En röd lampa lyser upp de ergonomiskt designade, förkromade kontrollvreden när man vrider på dem. På så vis får man både en modernare design och bättre kontroll över gasflödet. Två stora dörrar av rostfritt stål som är försedda med krokar för grillverktyg döljer grillens insida, där en hållare sitter monterad för gasolflaskor på upp till 11 kg plus att det finns extra förvaringsutrymme därinne. Förvaringsutrymmet kan gestaltas efter behov med vårt system MADE2MATCH, som tar mångsidighet och möjligheterna till individuell och anpassning av grillen till helt nya nivåer. Grillning har aldrig varit lättare!
Läs mer Läs mindre

Rek.Pris. 9.999,00 kr
Lämpliga tillbehör

Professional PRO S 3

Top
Utrustning
1.
TRU-Infrared™ Technology
Vårt unika grillsystem med framgångsgaranti. Fem fördelar för din ultimata grillglädje, Upp till 50% saftigare mat I Upp till 30% lägre förbrukning I 100% jämn värmefördelning I Inga uppblossande flammor I Enkel rengöring.
TRU-Infrared™ Technology
2.
Grillgaller av gjutjärn
Grillgaller av ytbehandlat gjutjärn för bättre värmelagring och perfekta grillränder. Grillgallren är långlivade, rostbeständiga och lätta att rengöra.
Grillgaller av gjutjärn
3.
Brännare av rostfritt stål
Tre högeffektiva brännare med låg förbrukning av rostfritt stål för maximal värme med låg gasolförbrukning. Brännarna är värmetåliga och håller extra länge.
Brännare av rostfritt stål
4.
Högeffektiv sear-brännare
Med det högeffektiva värmesystemet som uppnår temperaturer på upp till 900 °C på brännaren får du en knaprig yta och den perfekta grillsmaken. Det massiva grillgallret av gjutjärn är helt fenomenalt på att överföra värme och skapar perfekta grillränder tack vare den professionella utformningen.
Högeffektiv sear-brännare
5.
LED-belysning
Röd LED-belysning på temperaturreglagen ger en modern design och förbättrad kontroll över gasoltillförsen.
LED-belysning
6.
Hållare för 11kg gasolflaska
Den inbyggda, stora och stabila hållaren gör att du kan få plats med en gasolflaska upp till 11 kg.
Hållare för 11kg gasolflaska
7.
Fällbart sidobord (till vänster)
Som ger extra avställningsyta och sparar plats när grillen förvaras.
Fällbart sidobord (till vänster)
8.
MADE2MATCH-koltråg
Nu kan du också tända din Professional PRO eller CORE-gasolgrill på mindre än 30 sekunder med träkol med MADE2MATCH-koltråget. Det enda du behöver göra är att sätta in koltråget och insupa lukten av träkol på gasolgrillen. Du kan också göra grillen mer mångsidig och öka komforten genom att utöka grillen med praktiskt taget alla övriga MADE2MATCH-tillbehörsartiklar.
MADE2MATCH-koltråg
Tekniska detaljer

Ytterligare detaljer

Modellnummer
468963021
Montering krävs
Ja
Total kW
10.55
Fettbricka
1
Barbecue-system
TRU-Infrared™ Technology
Tändning
SureFire®
Huvudbrännare Power (kW)
7.48
Sidobrännare Power (kW)
3.52

Garanti

Brännare-Garantiperiod (År)
10
Galler-Garantiperiod (År)
3
Lock/Firebox-Garantiperiod (År)
2

Material

Brännarens material
Rostfritt Stål
Material för locket
Rostfritt stål
Grillgaller
Gjutjärnsgaller

Interaktiv monteringsguide för din grill

Nu finns den i App Store!

 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getReviews, 5.5ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;
 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getContent, 113.87ms
 • QUESTIONS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;